Beoordeling

Bioshape Pharma brengt met de Acai Berry voedingssupplementen een effectieve vetverbrander op de markt. De Acai bes die voornamelijk in Brazilië aan hoge palmen groeit zit boordevol natuurlijke vitamines mineralen, eiwitten, vezels, gezonde vetten en antioxidaten. Naast de afslankende werking hebben de bessen ook een positieve werking op de huid en stofwisseling.

De Acai bes wordt door deskundige neer gezet als één van de belangrijkste “superfoods” en is enorm in populariteit gestegen sinds het besproken is bij Operah Winfrey. Met name de antioxidanten, waar de donkerblauwe bessen zeer rijk aan zijn werken goed tegen overgewicht, gewrichtspijnen en helpen bij het ontslanken en ontgiften. De Acai bes gaat ook het honger gevoel tegen met als gevolg dat je langer met een voldaan gevoel blijft zitten.

Bioshape Pharma geeft ook een mogelijkheid om gratis een proefpakketje te proberen.

 

  Er is nog geen review geschreven voor deze site. Schrijf jij de eerste?, Klik op tabblad "Schrijf een Review"

  Probeer gratis de Acai Voedingssuplementen van Bioshape Pharma Bioshape Pharma introduceert een effectieve vetverbrander met Acai extracten in Nederland die het honger gevoel vermindert, de stofwisseling stimuleert en helpt bij het afslanken en ontgiften. Je kunt nu gratis een proefpakket bestellen om deze superfood te proberen. Uit het testpanel van het Lees meer »

  Schrijf een Review


  *
  *

  *  Aantal karakters over: 260  Aantal karakters over: 260  Aantal karakters over: 5000


  Plaats hier bijzonderheden over dit dieet

  Neem de Captcha code goed over. Alvast bedankt de moeite :)